Du trenger (For 1 person)
- 25 g mager bacon
- 125 g oksekjøtt i terninger
- 100 g sjampinjong
- 1 dl perleløk
- 1 liten bukett timian
- 1 liten rødløk
- 1 ts ekstra jomfruolivenolje
- 200 g gulrot
- 1/2 dl urtebuljong
- 2 dl rødvin - bourgogne
- 1 ss konsenstrert tomatpure
- 1 laurbærblad
- havsalt og nykvernet pepper
Slik gjør man
- Stek bacon i en panne og legg på et kjøkkenpapir.
- Skjær rødløk i terninger og stek dem i en gryte.
- Tilsett kjøttet og rør godt.
- Ha i hakket sjampinjong og gulrøtter.
- Tilsett bacon, buljong, rødvin og tomatpure. La dette småkoke i 30 min.
- Ha i perleløk og smak til med salt og pepper.
- Skjær potet i terninger og kok dem møre og mos med rapsolje og litt salt.
- Anrett mosen med boeuf bourguignon.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 473 kcal
Protein 37,8 g
Fett 12,2 g
Karbohydr 40,9 g
Kostfiber 8,6 g
Kostfiber 8,6 g
Kostfiber 13,9g
Kommentarer
Legg inn en kommentar