Boeuf bourguignon



Du trenger (For 1 person)
  • 25 g mager bacon
  • 125 g oksekjøtt i terninger
  • 100 g sjampinjong
  • 1 dl perleløk
  • 1 liten bukett timian
  • 1 liten rødløk
  • 1 ts ekstra jomfruolivenolje
  • 200 g gulrot
  • 1/2 dl urtebuljong
  • 2 dl rødvin - bourgogne
  • 1 ss konsenstrert tomatpure
  • 1 laurbærblad
  • havsalt og nykvernet pepper
Slik gjør man
  1. Stek bacon i en panne og legg på et kjøkkenpapir.
  2. Skjær rødløk i terninger og stek dem i en gryte.
  3. Tilsett kjøttet og rør godt. 
  4. Ha i hakket sjampinjong og gulrøtter. 
  5. Tilsett bacon, buljong, rødvin og tomatpure. La dette småkoke i 30 min.
  6. Ha i perleløk og smak til med salt og pepper. 
  7. Skjær potet i terninger og kok dem møre og mos med rapsolje og litt salt.
  8. Anrett mosen med boeuf bourguignon.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          473 kcal
Protein         37,8 g
Fett              12,2 g
Karbohydr    40,9 g
Kostfiber       8,6 g
Kostfiber    13,9g

Kommentarer