Du trenger (For 1 person)
- 200 g kveite (torsk, lange eller lyr)
- 200 g spinat
- 200 g gul paprika
- 1 kvast dill
- 1 kvast bredbladet persille
- 2 skiver sitron
- 1 ss kaldpresset rapsolje
- 2 ts ekstra jomfruolivenolje
- havsalt og nykvernet pepper
Slik gjør man
- Legg fisken i en ildfast form med sitronskiver over. Vri et bakepapir i kaldt vann og brett det rundt formen. Sett i ovnene på 200 grader i 14 minutter.
- Ha 1 ts olivenolje i en kjele og tilsett spinat og salt. Kok inn spinaten til den samler seg på bunnen. Sett kjelen til side med lokk å.
- Skjær paprikaen i treninger. Skyll krydderurter og klipp dillen.
- Ha spinaten i en sil og trykk lett slik at væsken renner av.
- Anrett fisken med rapsolje, salt, spinat og paprika og topp med olivenolje og krydderurter.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 408 kcal
Protein 45,2 g
Fett 19,2 g
Karbohydr 18,0 g
Kostfiber 7,5 g
Kostfiber 7,5 g
Kostfiber 13,9g
Kommentarer
Legg inn en kommentar