Scampi med hvite bønner og brønnkarse



Du trenger (For 1 person)
  • 75 g bløtlagte hvite bønner
  • 1 vårløk
  • 7 scampireker uten skall
  • 1 potte brønnkarse
  • 1 fedd hvitløl
  • 1,5 ts jomfruolivenolje
  • 1/2 ts sitronsaft
  • 1/4 sitron i båter
  • havsalt og nykvenet pepper
Slik gjør man
  1. Skjær løk i tynne ringer og hakk hvitløken ultratynn. 
  2. Bland bønner med løk, 1/2 ts olivenolje og sitronsaft, salt og pepre. Sett i kjøleskap i 30 min.
  3. Pensle scampi med olje og stek i 1 min på hver side på høy varme.
  4. Anrett bønner, brønnkarse, scampi og sitron.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          326 kcal
Protein         27,8 g
Fett              9,9 g
Karbohydr    35,5 g
Kostfiber        8,0 g

Kommentarer