Du trenger (For 1 person)
- 1/2 kylling
- 40 g perlespelt
- 150 g spinat
- 1 liten bunt kruspersille - halvparten til kyllingen resten til gremolataen
- 1 ts jomfruolivenolje
- 1 ts kaldpresset rapsolje
- 1/2 økologisk sitron
- 1 fedd hvitløk
- havsalt og nykvernet pepper
Slik gjør man
- Gjør i stand kyllingen, klapp den tørr og fyll den med halvparten av persillen. Gni den lett med salt og legg i en ildfast form. Stek i 40 minutter på 190 grader.
- Riv sitronskall, hakk hvitløk og persille. Bland alt med litt salt.
- Ha spinat i en kjele med olje og litt salt. kok inn og press ut overflødig vann.
- Kok perlespelt som anvist på pakken.
- Anrett kyllingen med gremolata, perlespelt og spinat. Snitt kålen ultrafint, og rør den med 1 ts olje og litt salt.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 445 kcal
Protein 41,0 g
Fett 16,3 g
Karbohydr 37,0 g
Kostfiber 6,6 g
Kostfiber 6,6 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar