Du trenger (For 1 person)
- 150 g laks
- 1 liten bunt dill
- 25 g grønne linser
- 150 g brokkoli
- 1 sitron
- 1 ts jomfruolivenolje
- havsalt og nykvernet pepper
- Skjær sitronskallet i strimler, og filitrer sitronen. Husk å samle opp saften.
- Skjær laksen i middels store terninger, og anrett dem i en liten ildfast form med lokk.
- Legg sitronenskivene over laksen, halvparten av sitronfiletene og halvparten av dillen. Hell sitronsaft over, salte og pepre Stek på 200 grader i 15 minutter.
- Kok linsene som anvist på pakken.
- Skjær brokkoli i små fine buketter, og vend dem med linsene samt resten av sitronfiletene, olje, resten av dillen, salt og nykvernet pepper.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 453 kcal
Protein 42,7 g
Fett 21,1 g
Karbohydr 27,7 g
Kostfiber 8,2 g
Kostfiber 8,2 g
Kostfiber 13,9g
Kommentarer
Legg inn en kommentar