Sitronmarinert laks med grønne linser, brokkoli og sitron



Du trenger (For 1 person)

  • 150 g laks
  • 1 liten bunt dill
  •  25 g grønne linser
  • 150 g brokkoli
  • 1 sitron
  • 1 ts jomfruolivenolje
  • havsalt og nykvernet pepper
Slik gjør man
  1. Skjær sitronskallet i strimler, og filitrer sitronen. Husk å samle opp saften.
  2. Skjær laksen i middels store terninger, og anrett dem i en liten ildfast form med lokk.
  3. Legg sitronenskivene over laksen, halvparten av sitronfiletene og halvparten av dillen. Hell sitronsaft over, salte og pepre Stek på 200 grader i 15 minutter.
  4. Kok linsene som anvist på pakken.
  5. Skjær brokkoli i små fine buketter, og vend dem med linsene samt resten av sitronfiletene, olje, resten av dillen, salt og nykvernet pepper.

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          453 kcal
Protein         42,7 g
Fett              21,1 g
Karbohydr    27,7 g
Kostfiber       8,2 g
Kostfiber    13,9g

Kommentarer