Spagetti med tomat og chilisaus



Du trenger (For 1 person)
  • 130 g pancette eller bacon
  • 1/2 dl tørr hvitvin
  • 45 g fullkornsspagetti
  • 2,5 ss parmesan
  • 1/2 gul løk
  • 1/4 ts tørkede chiliflak
  • 1/2 boks hakkede tomater
  • 1 ts jomfruolivenolje
  • havsalt og nykvernet pepper
Slik gjør man
  1. Skjær bacon i terninger og stek den gyllen slik at fettet smelter. Legg på kjøkken papir.
  2. Skjær læk i terninger og hvitløk i tynne skiver. Stek løken myk og blank i olivenolje. Ha i bakon og chili, deretter hvitvin og tomat. Salte og pepre. La sausen småputre mens pasta kokes.
  3. Smak til sausen og bland med pasta. Strø parmesan over.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          523 kcal
Protein         28,2 g
Fett              23,2 g
Karbohydr    51,1 g
Kostfiber       8,6 g

Kommentarer