Spinatpai med tomat



Du trenger (For 1 person)
  • 50 g spintat og litt ekstra til topping
  • 100 g cherrytomater
  • 10 g parmesan
  •  2 egg
  • 1 ts jomfruolivenolje
  • havsalt og nykvernet pepper
Slik gjør man
  1. Ha spinaten i en kjele med 1 ts olivenolje og litt salt. Når den er kokt inn, hell av overflødig væske.
  2. Skjær tomater i to og legg dem sammen med spinaten i en liten paiform.
  3. Pisk eggene og tilsett parmesan og pepper. 
  4. Hell over spinaten og tomatene og stek i ovnen på 190 grader i 12 minutter.
  5. Anrett med friske spinatblader.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          380 kcal
Protein         22,4 g
Fett              20,1 g
Karbohydr    31,4 g
Kostfiber        6,9 g 

Kommentarer