Spinatsalat med gule tomater, kylling og soltørkede tranebær




Du trenger (For 1 person)
  • 25 g perlebygg
  • 125 g kyllingfilet
  • 50 g babyspinat
  • 100 g gule tomater
  • 1 ss soltørkede tranebær
  • 1 ss pinjekjerner
  • 1 ts jomfruolivenolje
  • 1 ts kaldpresset rapsolje
  • 1/2 lime
  • havsalt og nykvernet pepper
Slik gjør man
  1. Kok perlebygg med litt salt i 18 minutter. Avkjøl
  2. Skjær kylling i biter og rist i pannen med olivenolje til de er gylne, ca 7 minutter. Salte og pepre.
  3. Rist  pinjekjerner og avkjøl.
  4. Skyll og tørk spinaten og vend i rapsolje og en klype salt. 
  5. Anrett spinaten med perlebygg, kylling, tomater, tranebær og pinjekjerner. Drypp over litt limesaf. 
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          404 kcal
Protein         33,8 g
Fett              17,2 g
Karbohydr    32,2 g
Kostfiber       6,7 g

Kommentarer