Du trenger (For 1 person)
- 25 g perlebygg
- 125 g kyllingfilet
- 50 g babyspinat
- 100 g gule tomater
- 1 ss soltørkede tranebær
- 1 ss pinjekjerner
- 1 ts jomfruolivenolje
- 1 ts kaldpresset rapsolje
- 1/2 lime
- havsalt og nykvernet pepper
Slik gjør man
- Kok perlebygg med litt salt i 18 minutter. Avkjøl
- Skjær kylling i biter og rist i pannen med olivenolje til de er gylne, ca 7 minutter. Salte og pepre.
- Rist pinjekjerner og avkjøl.
- Skyll og tørk spinaten og vend i rapsolje og en klype salt.
- Anrett spinaten med perlebygg, kylling, tomater, tranebær og pinjekjerner. Drypp over litt limesaf.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 404 kcal
Protein 33,8 g
Fett 17,2 g
Karbohydr 32,2 g
Kostfiber 6,7 g
Kostfiber 6,7 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar