Du trenger (For 1 person)
- 125 g poteter
- 200 g torskfilet
- 40 g ruccola
- 1 pære
- 10 g gresskarkjerner
- havsalt og nykvernet pepper
- 1 ts ekstra jomfruolivenolje
- kaldpresset rapsolje
Slik gjør man
- Skjær poteter i båter og gni inn med rapsolje og legg på bakepapir. Stek i ovnen på 200 grader i 30 min.
- Ha fisken i en ildfast form og stek i de 12 siste min til potetene.
- Ta fisken ut og dryss over salt og olivenolje.
- Anrett fisken på ruccola som er skylt og tørket, blandet med pærebåter.
- Rist gresskarkjerner og dryss over fisken.
- Server med poteter.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 451 kcal
Protein 43,6 g
Fett 14,7 g
Karbohydr 38,8 g
Kostfiber 5,9 g
Kostfiber 5,9 g
Kostfiber 13,9g
Kommentarer
Legg inn en kommentar