Torsk med pære, ruccola og potetbåter




Du trenger (For 1 person)
  • 125 g poteter
  • 200 g torskfilet
  • 40 g ruccola
  • 1 pære
  • 10 g gresskarkjerner
  • havsalt og nykvernet pepper
  • 1 ts ekstra jomfruolivenolje
  • kaldpresset rapsolje
Slik gjør man
  1. Skjær poteter i båter og gni inn med rapsolje og legg på bakepapir. Stek i ovnen på 200 grader i 30 min.
  2. Ha fisken i en ildfast form og stek i de 12 siste min til potetene.
  3. Ta fisken ut og dryss over salt og olivenolje.
  4. Anrett fisken ruccola som er skylt og tørket, blandet med pærebåter. 
  5. Rist gresskarkjerner og dryss over fisken. 
  6. Server med poteter.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          451 kcal
Protein         43,6 g
Fett              14,7 g
Karbohydr    38,8 g
Kostfiber        5,9 g
Kostfiber    13,9g

Kommentarer