Du trenger (For 1 personer)
- 100 g små blomkålbuketter
- 100 g små brokkolibuketter
- 25 g bacon eller pancetta
- 3 ss skyr
- 1/2 liten rødløk
- havsalt & nykvernet pepper
- 2 ts sitronsaft
- 1 fedd hvitløk
- 1 kvast kruspersille
- 3 ss gresskarkjerner
- Stek bacon, slik at det meste av fettet smelter. Legg så på et fettsugende papir.
- Skjær rødløk ultratynt.
- Rør skyren med sitronsaft og finpresset hvitløk og smak til med salt og pepper.
- Hakk persillen.
- Rist gresskarkjernene.
- Kok opp vand og forvell blomkålbuketter og brokkolibuketter i 5 min.
- Bland så bukettene med skyrkrem og persille. Strø på bacon, rødløk og ristede gresskarkjerner.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 378 kcal
Protein 24,3 g
Fett 18,4 g
Karbohydr 33,5 g
Kostfiber 8,1 g
Kostfiber 8,1 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar