Kylling på spinat med reddikker og gulrot


Du trenger (For 1 personer)
  • 1 kyllingbrystfilet
  • 100 g spinat
  • 100 g gulrøtter
  • 100 g reddiker
  • 1 liten bunt kruspersille
  • 2 ts kaldpresset rapsolje
  • 1 ts ekstra jomfruolivenolje
  • havsalt & nykvernet pepper
Slik gjør man:
  1. Gni kyllingen med 1 ts olivenolje og krydre med salt og pepper.
  2. Skyll spinaten, og ha i en varm kjele. Når den begynner å falle samme tilsettes 1 ts rapsolje, salt og pepper. Hell av overflødig væske fra spinaten.
  3. Skrubb gulrøtter og reddiker og snitt dem i fine skiver med et rivjern.
  4. Skyll og plutt persillen.
  5. Stek kylling på høy varme i et par minutter på begge sider, og så på lavere varme i 4-5 min på hver side.
  6. Anrett kylling på spinat med salat ved siden av. Drypp over 1 ts rapsolje og persille over salaten.

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          452 kcal
Protein          35,1 g
Fett               17,2 g
Karbohydr     44,4 g
Kostfiber         9,5 g

Kommentarer