Du trenger (For 1 personer)
- 1 kyllingbrystfilet
- 100 g spinat
- 100 g gulrøtter
- 100 g reddiker
- 1 liten bunt kruspersille
- 2 ts kaldpresset rapsolje
- 1 ts ekstra jomfruolivenolje
- havsalt & nykvernet pepper
- Gni kyllingen med 1 ts olivenolje og krydre med salt og pepper.
- Skyll spinaten, og ha i en varm kjele. Når den begynner å falle samme tilsettes 1 ts rapsolje, salt og pepper. Hell av overflødig væske fra spinaten.
- Skrubb gulrøtter og reddiker og snitt dem i fine skiver med et rivjern.
- Skyll og plutt persillen.
- Stek kylling på høy varme i et par minutter på begge sider, og så på lavere varme i 4-5 min på hver side.
- Anrett kylling på spinat med salat ved siden av. Drypp over 1 ts rapsolje og persille over salaten.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 452 kcal
Protein 35,1 g
Fett 17,2 g
Karbohydr 44,4 g
Kostfiber 9,5 g
Kostfiber 9,5 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar