Mangosalat med chilikylling



Du trenger (For 2 personer)
  • 300 g kyllingfilet
Kyllingmarinade:
  • 1 ss chilipulver
  • 1 ss paprikapulver
  • 1/4 ts kajannepepper
  • 1/2 ts maldon salt
  • 2 ss appelsinsaft
  • 2 ss sitronsaft
  • 1 ss oliven olje
Mangosalsa:
  • 1 mango (kan erstattes med nektariner eller aprikoser.)
  • 100 g cherrytomater
  • 1 liten rødløk
  • 1 fersk jalapenochili
  • 1 ss sitronsaft rørt med 1/2 ts honning
Slik gjør man:
  1. Rør chilimarinade i oppgitt rekkefølge og bland med kyllingkjøttet. La dette trekke i kjøleskapet i 6-10 timer.
  2. Skrell og skjær mango i terninger. 
  3. Skålde tomatnene, fjern skinne og hakk tomatkjøttet, la det våte renne av i en sil. 
  4. Bland mango med tomat, hakket rødløk, hakket chili og sitronsaft med honning.
  5. Stek kyllingkjøttet i 6-8 minutter på middels varme.
  6. Server kylling med salat og mangosalsa.

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          535 kcal
Protein          40,0 g
Fett               13,0 g
Karbohydr     67,0 g
Kostfiber         9,0 g

Kommentarer