Du trenger (For 2 personer)
- 300 g kyllingfilet
- 1 ss chilipulver
- 1 ss paprikapulver
- 1/4 ts kajannepepper
- 1/2 ts maldon salt
- 2 ss appelsinsaft
- 2 ss sitronsaft
- 1 ss oliven olje
- 1 mango (kan erstattes med nektariner eller aprikoser.)
- 100 g cherrytomater
- 1 liten rødløk
- 1 fersk jalapenochili
- 1 ss sitronsaft rørt med 1/2 ts honning
- Rør chilimarinade i oppgitt rekkefølge og bland med kyllingkjøttet. La dette trekke i kjøleskapet i 6-10 timer.
- Skrell og skjær mango i terninger.
- Skålde tomatnene, fjern skinne og hakk tomatkjøttet, la det våte renne av i en sil.
- Bland mango med tomat, hakket rødløk, hakket chili og sitronsaft med honning.
- Stek kyllingkjøttet i 6-8 minutter på middels varme.
- Server kylling med salat og mangosalsa.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 535 kcal
Protein 40,0 g
Fett 13,0 g
Karbohydr 67,0 g
Kostfiber 9,0 g
Kostfiber 9,0 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar