Du trenger (For 1 personer)
- 300 g blomkål
- 45 g spagetti
- 1 liten kyllingfilet
- 1,5 ss finrevet parmesan
- havsalt & nykvernet pepper
- 1/2 ts kaldpresset rapsolje i kokevann
- 2 ts jofruolivenolje
- 1/4 rød chili
- 1 ss sitronsaft
- Kok halvparten av blomkålen i lettsaltet vann og litt rapsolje i 10 min. Blend til en krem med litt vann og sitronsaft og smak til med salt og pepper.
- Legg resten av blomkålbukettene i en skål med salt, pepper, og chili, og bland med litt olivenolje. (Kan blande med 4 salvieblader også) Legg i en ildfast form kledd med bakepapir skylt i kaldt vann. Stek på 200 grader i 15 minutter.
- Pensle kyllingen med en teskje olivenolje, salte og pepre, og stek gyllen på høy varme, og deretter på middels varme i 5 minutter på hver side.
- Kok pastaen al dente i lettsaltet vann.
- Vend pasta med blomkålkrem og parmesan, anrett med kylling og ovnsbakt blomkål.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 487 kcal
Protein 35,7 g
Fett 19,7 g
Karbohydr 47,8 g
Kostfiber 11,5 g
Kostfiber 11,5 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar