Salat med erter, andebryst og fullkornnudler


Du trenger (For 1 personer)
  • 1 andebryst
  • 100 g spisskål
  • 3 vårløk
  • 100 g grønne erter (fryste)
  • 50 g fullkornsnudler
  • 2 dl jomfruolivenolje
  • 3/2 dl hvitvinseddik
  • 1 ss dijonsennep
  • havsalt & nykvernet pepper
Slik gjør man:
  1. Kok andebrystet i lettsaltet vann i en time.
  2. Ta andebrystet opp og fjern alt synlig fett. Riv i stykker det rene kjøttet.
  3. Kok nudlene som anvist på pakken.
  4. Snitt spisskålen superfint, skjær vårløkene i fine ringer, og tin de frosne ertene.
  5. Bland salaten med 1 1/2 ss av dressingen.

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          509 kcal
Protein          41,8 g
Fett               21,3 g
Karbohydr     42,7 g
Kostfiber         9,2 g

Kommentarer