Du trenger (For 1 personer)
- 1 andebryst
- 100 g spisskål
- 3 vårløk
- 100 g grønne erter (fryste)
- 50 g fullkornsnudler
- 2 dl jomfruolivenolje
- 3/2 dl hvitvinseddik
- 1 ss dijonsennep
- havsalt & nykvernet pepper
- Kok andebrystet i lettsaltet vann i en time.
- Ta andebrystet opp og fjern alt synlig fett. Riv i stykker det rene kjøttet.
- Kok nudlene som anvist på pakken.
- Snitt spisskålen superfint, skjær vårløkene i fine ringer, og tin de frosne ertene.
- Bland salaten med 1 1/2 ss av dressingen.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 509 kcal
Protein 41,8 g
Fett 21,3 g
Karbohydr 42,7 g
Kostfiber 9,2 g
Kostfiber 9,2 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar