Skinnstekt laks med erte og myntepure



Du trenger (For 2 personer)
  • 150 g grønne erter (fryste)
  • 1 liten bunt mynte
  • 1 liten bunt kruspersille
  • 125 g laksefilet med skinn uten ben
  • 175 g små nypoteter
  • havsalt og nykvernet pepper
  • 1 ts kaldpresset rapsolje
  • 2 ts ekstra jomfruolje
  • 1/2 sitron
Slik gjør man:
  1. Kok poteter i lettsaltet vann i ca 12 min.
  2. Ha Bland ingrediensene til gremolataen. 
  3. Legg laksen i en smurt ildfast form med aluminiumsfolie over. Stek i 8 minutter i ovnen på 200 grader. Fjern folien og stek videre i 1-2 minutter.
  4. Skjær squashen i  i to og så i skiver. Del paprika i fine biter og sitronen i 6 båter.
  5. Bland alt sammen med olje og stek i en panne i ca 10 minutter.
  6. Dryss over sitronskall og presset sitron over laksen. Server med grønnsakene.

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          524 kcal
Protein          36,0 g
Fett               21,5 g
Karbohydr     52,4 g
Kostfiber        10,4 g

Kommentarer