Du trenger (For 2 personer)
- 150 g grønne erter (fryste)
- 1 liten bunt mynte
- 1 liten bunt kruspersille
- 125 g laksefilet med skinn uten ben
- 175 g små nypoteter
- havsalt og nykvernet pepper
- 1 ts kaldpresset rapsolje
- 2 ts ekstra jomfruolje
- 1/2 sitron
- Kok poteter i lettsaltet vann i ca 12 min.
- Ha Bland ingrediensene til gremolataen.
- Legg laksen i en smurt ildfast form med aluminiumsfolie over. Stek i 8 minutter i ovnen på 200 grader. Fjern folien og stek videre i 1-2 minutter.
- Skjær squashen i i to og så i skiver. Del paprika i fine biter og sitronen i 6 båter.
- Bland alt sammen med olje og stek i en panne i ca 10 minutter.
- Dryss over sitronskall og presset sitron over laksen. Server med grønnsakene.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 524 kcal
Protein 36,0 g
Fett 21,5 g
Karbohydr 52,4 g
Kostfiber 10,4 g
Kostfiber 10,4 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar