Du trenger (For 1 persone)
- 1 hjertesalat
- 1 avokado
- 75 g bringebær
- 1 1/4 dl skyr
- 1 liten bunt gressløk
- 1/2 sitron
- 1 ts kaldpresset rapsolje
- 1 liten bunt kruspersille
- havsalt og nykvernet pepper
- Lag urtekrem. Hakk gressløk og persille ultrafint og rør med skyr. Tilsett sitronsaft, rapsolje og smak til med salt og pepper og sett kremen kaldt.
- Skyll og slyng salaten tørr, skjær dem i remser. Del avokadoen og fjern steinen. Skjær i skiver og drypp sitron over. Anrett salaten med avokado, bringebær og urtekrem.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 431 kcal
Protein 21,0 g
Fett 25,9 g
Karbohydr 36,4 g
Kostfiber 13,3 g
Kostfiber 13,3 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar