Du trenger (For 1 personer)
- 1/4 blomkål
- en liten bunt basilikum
- en liten bunt gressløk
- 2ss revet parmesan
- havsalt og nykvernet pepper
- 2 ts kaldpressert rapsolje
- 1 dl ekstra lettmelk
- en liten bunt kruspersille
- Skær kålen fint, og legg den i en kjele med 1 ts rapsolje og litt salt. Hell over kokende vann, slik at det så vidt dekker kålen. La det koke i 10 min.
- Hell av vannet, men sapr det. Blend suppen med lunken melk, 1 ts rapsolje og kokevannet til det er en fløyelsmyk konsistens.
- Smak til med salt og pepper. Hakk en del av krysdderurtene, og behold litt til garnityr.
- Legg parmesanen i rekke på bakepapir på en stekeplate, og sett den i ovnen på 200 grader i ca 5 min til den smelter og er gyllen.
- Ta ut twillen med en palettkniv, og avkjøl.
- Anrett suppen med urter og twill.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 369 kcal
Protein 23,8 g
Fett 18,6 g
Karbohydr 31,0 g
Kostfiber 7,7 g
Kostfiber 7,7 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar