Du trenger (For 1 person)
- 125 g benfri laks med skinn
- 40 g fullkornpenne
- 300 g brokkoli
- 2 ts jomfru olivenolje
- havsalt og nykvernet pepper
- kaldpresset rapsolje
- 3 fedd hvitløk
- 1/4 ts pepperonicini
- 2 sitronskiver
- Pensle laksen med olivenolje. Krydre lett med salt og pepper.
- Kok pastaen al dente i passe saltet vann. Kok pasta i rikelig med vann.
- Skjær hvitløken i ultratynne skiver. Rist dem i olivenolje sammen med pepperonicini, frem til løken har fått en gyllen farge.
- Legg hvitløk og pepperonicini på ett papir for å fjerne fettet.
- Stek laksen på høy varme i ca 3 minutter på hver sider, avhengig av tykkelsen på lakseskiven.
- Vend pastaen i hvitløk og chili i pannen.
- Legg brokkoli i en kjele. Salte og hell litt rapsolje over, samt kokende vann. Kok opp i ett minutt. Hell av vannet.
- Anrett fisken med sitron, brokkoli og pasta med hvitløk og chili.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 535 kcal
Protein 41,7 g
Fett 23,3 g
Karbohydr 46,1 g
Kostfiber 12,1 g
Kostfiber 12,1 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar