Du trenger (For 1 person)
- 200 g torskefilet
- 200 g brokkoli
- 100 g ekstra fine grønne bønner
- 100 g kokte og skrelte mandelpoteter
- havsalt og nykvernet pepper
- 15 g ristede hasselnøtter
- 1 fedd hvitløk
- 1 ts kaldpresset rapsolje
- 1 ts jomfruolivenolje
- 1/2 sitron
- 1 laurbærblad
- Kok og skrell potenene og hold dem lune.
- Hakk nøtter krovt og skjør løken i ultrafine skiver. Stek i olivenolje til de er gylne.
- Posjer fisken i lettsaltet vann med et laurbærblad i ca 7 min.
- Skjær brokkolien grovt og ha dem i en kjele med bønnene. Tilsett salt og drypp lit rapsolje over. Hell over kokende vann og kok opp i va 1 min. Hell av vannet.
- Anrett brokkoli, bønner og poteter med hasselnøtthvitløkscrunch, og fisken med rapsolje, sitron og kvernet pepper.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 521 kcal
Protein 54,1 g
Fett 19,1 g
Karbohydr 39,5 g
Kostfiber 12,0 g
Kostfiber 12,0 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar