Du trenger (For 1 person)
- 100 g karbonadedeig
- 1/4 grønn chili
- 30 g perlespelt
- 100 g grønnkål
- 50 g persillerot
- 1/2 løk
- kaldpresset rapsolje
- 5 dl grønnsaksbuljong
- 50 g gulrot i staver
- 1 ts jomfruolivenolje
- havsalt og nykvernet pepper
Slik gjør man
- Rør kjøttet med finhakket chili, litt salt og epper. Form til små boller med en ts, og ha i en kjele med vann som nesten har nådd kokepunktet. La ligge i overflaten i ca 5 minutter. Ta dem opp med en hullskje.
- Skyll og kok perlespelten
- Skjær løk i terninger og fres i 2 ts olje til den er blank og myk.
- Skyll og skjær grønnkålen grovt, tilsett sammen med løken. Spe på med buljong og la småkoke i 7 min. Rør om og smak til med salt og pepper.
- Kok staver av persillerot og gulrot i lettsaltet vann med litt rapsolje i 2 min.
- Blend suppen.
- Anrett suppen med perlespelt, kjøttboller og grønnsaker.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 482 kcal
Protein 38,3 g
Fett 13,3 g
Karbohydr 62,0 g
Kostfiber 19,3 g
Kostfiber 19,3 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar