Kylling med spinat og maissalat



Du trenger (For 2 personer)
  • 2 kyllingfileter
  • 80 g babyspinat
  • revet skall fra 1 sitron
  •  25 g usaltedet cashewnøtter
  • 2 tynne skiver lufttørket skinke, parma eller serrano
  • hyssing  til knytting av kyllingrulladen
  • olivenolje
  • 1/2 dl tørr hvitvin
Maissalat
  • kjerner av 1 kokt maiskolbe
  • 4 coctailtomater i båter
  • 1 ts jomfruolivenolje
  • 1 ts sitronsaft
Slik gjør man:
  1. Snitt filetene på langs uten å skjære gjennom. Bank kjøttet lett og krydre med salt og pepper. 
  2. Skyll spinat og legg tilside 1/4 av spinaten, forvell resten i 15 sek.
  3. Fordel spinaten i hver filet og dryss over cashewnøtter og revet sitronskall, og rull sammen. Legg skinke rundt og knyt sammen med garn. 
  4. Brun kyllingen i en panne, og stek på svak varme i ca 1/2 time. 
  5. Tilsett vin eller vann etter 15 min.
  6. Server med brød og maissalat.   

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          513 kcal
Protein          42,0 g
Fett               19,0 g
Karbohydr     47,0 g
Kostfiber         5,0 g

Kommentarer