Du trenger (For 2 personer)
- 2 kyllingfileter
- 80 g babyspinat
- revet skall fra 1 sitron
- 25 g usaltedet cashewnøtter
- 2 tynne skiver lufttørket skinke, parma eller serrano
- hyssing til knytting av kyllingrulladen
- olivenolje
- 1/2 dl tørr hvitvin
- kjerner av 1 kokt maiskolbe
- 4 coctailtomater i båter
- 1 ts jomfruolivenolje
- 1 ts sitronsaft
- Snitt filetene på langs uten å skjære gjennom. Bank kjøttet lett og krydre med salt og pepper.
- Skyll spinat og legg tilside 1/4 av spinaten, forvell resten i 15 sek.
- Fordel spinaten i hver filet og dryss over cashewnøtter og revet sitronskall, og rull sammen. Legg skinke rundt og knyt sammen med garn.
- Brun kyllingen i en panne, og stek på svak varme i ca 1/2 time.
- Tilsett vin eller vann etter 15 min.
- Server med brød og maissalat.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 513 kcal
Protein 42,0 g
Fett 19,0 g
Karbohydr 47,0 g
Kostfiber 5,0 g
Kostfiber 5,0 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar