Du trenger (For 1 person)
- 100 g grønne bønner
- erteskudd
- kaldpresset rapsolje
- 1 ts jomfruolivenolje
- havsalt og nykvernet pepper
- 2 egg
Slik gjør man
- Ha bønnene i en kjele og dryss salt og rapsolje over. Hell over kokende vann og kok opp bønnene i a 1 min. La dem renne godt av. Rist lett i olivenolje i en teflonplate.
- Pisk eggene med en gaffel, salte og pepre. Hell eggemassen over bønnene og stek omeletten. Når omeletten er fast, snus den og stekes på andre siden.
- Server med erteskudd.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 320 kcal
Protein 18,5 g
Fett 22 g
Karbohydr 16 g
Kostfiber 6,4 g
Kostfiber 6,4 g
Kostfiber 13,9g
Kommentarer
Legg inn en kommentar