Omelett med grønne bønner



Du trenger (For 1 person)
  • 100 g grønne bønner
  • erteskudd
  • kaldpresset rapsolje
  • 1 ts jomfruolivenolje
  • havsalt og nykvernet pepper
  • 2 egg
Slik gjør man
  1. Ha bønnene i en kjele og dryss salt og rapsolje over. Hell over kokende vann og kok opp bønnene i a 1 min. La dem renne godt av. Rist lett i olivenolje i en teflonplate.
  2. Pisk eggene med en gaffel, salte og pepre. Hell eggemassen over bønnene og stek omeletten. Når omeletten er fast, snus den og stekes på andre siden.
  3. Server med erteskudd.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          320 kcal
Protein         18,5 g
Fett                22 g
Karbohydr     16 g
Kostfiber       6,4 g
Kostfiber    13,9g

Kommentarer