Kjøttpizza med tomater løk og paprika


Du trenger (For 1 person)
  • 150 g karbonadedeig
  • 75 g cocktailtomater i skiver
  • 100 g paprika i terninger
  • 1 liten bunt oregano
  • 15 g gulost eller cheddar
  • 1 liten rødløk i tynne skiver
  • 1 fedd hvitløk 
  • 1/4 chili
  • 2 ts jomfruolivenolje
  • havsalt og nykvernet pepper
Slik gjør man
  1. Form kjøttet til en stor, flat biff. Legg den på en stekeplate med bakepapir, og pensle med olje og krydre med litt salt og pepper.
  2. Fordel skiver av løk, finskåret chili, tomatskiver og paprikaternigner. Dryss over litt olje. 
  3. Finhakk krydderutren og strø over. Fordel osten på toppen.
  4. Stek i ovnen på 200 g i 10 min.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          497 kcal
Protein         43,3 g
Fett              26,3 g
Karbohydr    26,1 g
Kostfiber        7,2 g

Kommentarer