Du trenger (For 1 person)
- 150 g karbonadedeig
- 75 g cocktailtomater i skiver
- 100 g paprika i terninger
- 1 liten bunt oregano
- 15 g gulost eller cheddar
- 1 liten rødløk i tynne skiver
- 1 fedd hvitløk
- 1/4 chili
- 2 ts jomfruolivenolje
- havsalt og nykvernet pepper
Slik gjør man
- Form kjøttet til en stor, flat biff. Legg den på en stekeplate med bakepapir, og pensle med olje og krydre med litt salt og pepper.
- Fordel skiver av løk, finskåret chili, tomatskiver og paprikaternigner. Dryss over litt olje.
- Finhakk krydderutren og strø over. Fordel osten på toppen.
- Stek i ovnen på 200 g i 10 min.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 497 kcal
Protein 43,3 g
Fett 26,3 g
Karbohydr 26,1 g
Kostfiber 7,2 g
Kostfiber 7,2 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar