Kamskjellsalat i sitron



Du trenger (For 2 personer)
  • 150 g store kamskjell
  • 1/2 ts havsalt
  • 1 finhakket chili
  • 1 dl sitronsaft
  • 2 ts jomfruolivenolje
  • 4 cocktailtomater
  • 8 svarte oliven
  • frisk koriander
  • 2 uthullede sitroner til servering
Slik gjør man:
  1. Skjær kamskjellene i terninger, 8 per kamskjell. 
  2. Bland dem i en bolle med salt og chili, dekk til med sitronsaft og mariner i kjøleskapet i 2 timer. La det renne av.
  3. Del tomater i to og ta ut frøene. Skjær i små terninger.
  4. Hakk oliven grovt. 
  5. Bland alt, og tilsett hakket koriander. 
  6. Server i de uthulede sitronene.

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          242 kcal
Protein          15,0 g
Fett                9,0 g
Karbohydr     28,0 g
Kostfiber        4,0 g

Kommentarer