Du trenger (For 2 personer)
- 150 g store kamskjell
- 1/2 ts havsalt
- 1 finhakket chili
- 1 dl sitronsaft
- 2 ts jomfruolivenolje
- 4 cocktailtomater
- 8 svarte oliven
- frisk koriander
- 2 uthullede sitroner til servering
- Skjær kamskjellene i terninger, 8 per kamskjell.
- Bland dem i en bolle med salt og chili, dekk til med sitronsaft og mariner i kjøleskapet i 2 timer. La det renne av.
- Del tomater i to og ta ut frøene. Skjær i små terninger.
- Hakk oliven grovt.
- Bland alt, og tilsett hakket koriander.
- Server i de uthulede sitronene.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 242 kcal
Protein 15,0 g
Fett 9,0 g
Karbohydr 28,0 g
Kostfiber 4,0 g
Kostfiber 4,0 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar