Du trenger (For 2 personer)
- 2 torskeryggfileter a 150 g
- 1 ss dijonsennep
- 2 ts flytende honning
- 2 ts revet ingeær
- sitronsaft
- 1 ts smør
- 4 purreløk
- 2-3 ts sennepsfrø
- 2 ts olje
- 1 dl vann eller hønsebuljong
- Krydre torskefiletene med litt sitronsaft. Smør på sennepblanding med honning og ingefær.
- Legg torsken i en smurt form i ovn på 200 grader i ca 12 minutter.
- Rens purren og skjær dem i skiver.
- Rist sennepsfrø i olje til de knitrer og popper. Rør i purreløken og fres dem i 8-10 min. Tilsett vann og buljong underveis.
- Anrett torsken på en seng av purre.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 445 kcal
Protein 37,8 g
Fett 12,6 g
Karbohydr 50,4 g
Kostfiber 10,8 g
Kostfiber 10,8 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar