Du trenger (For 1 person)
- 150 g laks med skinn
- 200 g aubergine
- 100 g squash
- 2 tomater
- 100 g mandelpoteter
- 1/2 gul løk
- 1 fedd hvitløk
- 3 ts jomfruolivenolje
- 1/4 sitron
- 1 liten bunt kruspersille
- havsalt og nykvernet pepper
- 1 ts kaldpresset rapsolje
Slik gjør man
- Skrubb potetene og del dem på langs. Pensle med rapsolje, salte og pepre. Stek på 200 grader i 25 minutter.
- Skjær løk og hvitløk fint og stek i 1 ts olje.
- Skjær aubergine, squash og tomater i terninger og ha det i en kjele. La det putre med 1 ts olje i 15 minutter. Smak til med salt og pepper. Anrett med persille.
- Stek fisken i 1 ts olje på høy varme. Først skinnsiden til den er gyllen , så snus fisken mens varmen slås av. La den steke ferdig på ettervarmen
- Server sammen med sitronskiver.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 505 kcal
Protein 33,6 g
Fett 27,2 g
Karbohydr 36,0 g
Kostfiber 7,6 g
Kostfiber 7,6 g
Kostfiber 13,9g
Kommentarer
Legg inn en kommentar