Skinnstekt laks med ratatouille



Du trenger (For 1 person)
  • 150 g laks med skinn
  • 200 g aubergine
  • 100 g squash
  • 2 tomater
  • 100 g mandelpoteter
  • 1/2 gul løk
  • 1 fedd hvitløk
  • 3 ts jomfruolivenolje
  • 1/4  sitron  
  • 1 liten bunt kruspersille
  • havsalt og nykvernet pepper
  • 1 ts kaldpresset rapsolje
Slik gjør man
  1. Skrubb potetene og del dem på langs. Pensle med rapsolje, salte og pepre. Stek på 200 grader i 25 minutter.
  2. Skjær løk og hvitløk fint og stek i 1 ts olje.
  3. Skjær aubergine, squash og tomater i terninger og ha det i en kjele. La det putre med 1 ts olje i 15 minutter. Smak til med salt og pepper. Anrett med persille.
  4. Stek fisken i 1 ts olje på høy varme. Først skinnsiden til den er gyllen , så snus fisken mens varmen slås av. La den steke ferdig på ettervarmen
  5. Server sammen med sitronskiver.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          505 kcal
Protein         33,6 g
Fett              27,2 g
Karbohydr    36,0 g
Kostfiber       7,6 g
Kostfiber    13,9g

Kommentarer