Torsk med kål og rotpuré




Du trenger (For 1 person)
  • 500 g blandede rotfrukter
  • 2 ts olivenolje
  • 1 ss matyoghurt
  • salt og pepper
  • 150 g torsk
  • 6 store blader spisskål
  • 2 dl hønsebuljong
Slik gjør man:
  1. Skrell og skjær rotfrukter i passe store biter. Kok dem møre. Mos med olje, yoghurt, salt og pepper.
  2. Stek fisken med salt og pepper i olje i ca 2 min på hver side.
  3. Damp spisskålblader i buljong, og vend fisken i buljongen, og vend fisken i buljongen til slutt.  Kok inn buljongen til 2 ss. 
  4. Anrett fisken på kålen og mos ved siden. Hell skyen fra kålen over fisken.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          509 kcal
Protein         41,0 g
Fett              15,0 g
Karbohydr    41,0 g
Kostfiber       22,0 g
Kostfiber    13,9g

Kommentarer