Du trenger (For 1 person)
- 200 g tomater
- 2 båter hvitløk
- 2-3 cm ingefær
- 2 dråper jordnøttolje
- 2 ss rød thaikarri
- 1/2 dl kokosmelk
- salt og pepper
- 100 g kveite
- sitron
- 2 dråper olivenolje
- koriander
- 20 g kokt ris (rå vekt)
- 60 g rød paprika
- 60 g brokkoli
- 1 vårløk
- Del tomatene i to og stek i en ildfast form på 200 grader i 10 min.
- Stek hakket hvitløk og ingefær i olje, tilsett karri. Nor det er kokt ut tilsettes kokosmelken, rør inn og smak til med salt og pepper.
- Hell karriblandingen over tomatene og stek på 160 grader i ovnen i 15 min.
- Legg så fisken oppå blandingen og drypp olje over, salte, pepre og hell over sitronsaft. La det stå i ovnen på 200 grader i 6 min.
- Server med kokt ris som er blandet med paprika, brokkoli og vårløk.
- Anrett med frisk koriander.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 553 kcal
Protein 26,0 g
Fett 29,0 g
Karbohydr 53,0 g
Kostfiber 12,0 g
Kostfiber 12,0 g
Kostfiber 13,9g
Kommentarer
Legg inn en kommentar