Ovnsbakt karri og tomat kveite



Du trenger (For 1 person)
  • 200 g tomater
  • 2 båter hvitløk
  • 2-3 cm ingefær
  • 2 dråper jordnøttolje
  • 2 ss rød thaikarri
  • 1/2 dl kokosmelk
  • salt og pepper
  • 100 g kveite
  • sitron
  • 2 dråper olivenolje
  • koriander
  • 20 g kokt ris (rå vekt)
  • 60 g rød paprika
  • 60 g brokkoli
  • 1 vårløk
Slik gjør man:
  1. Del tomatene i to og stek i en ildfast form på 200 grader i 10 min.
  2. Stek hakket hvitløk og ingefær i olje, tilsett karri. Nor det er kokt ut tilsettes kokosmelken, rør inn og smak til med salt og pepper.
  3. Hell karriblandingen over tomatene og stek på 160  grader i ovnen i 15 min.
  4. Legg så fisken oppå blandingen og drypp olje over, salte, pepre og hell over sitronsaft. La det stå i ovnen på 200 grader i 6 min.
  5. Server med kokt ris som er blandet med paprika, brokkoli og vårløk.
  6. Anrett med frisk koriander.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          553 kcal
Protein         26,0 g
Fett              29,0 g
Karbohydr    53,0 g
Kostfiber       12,0 g
Kostfiber    13,9g

Kommentarer