Du trenger (For 1 person)
- 2 vårløk
- 1 kyllingbryst
- 1 dl kokosmelk light
- 1/2 grønn chili
- 1 liten bunt koriander
- 1 ts ekstra jomfruolivenoje
- 1 ts karri
- 1/4 ts gurkemeie
- havsalt og nykvernet pepper
- 1 dl grønnsaksbuljong
- 40 g fullkornris
- Gjør i stand løken. Rør den i olje med karri, gurkemeie og litt salt.
- Skjær kylling i terninger og ha i kjelen. Rør godt. Spe med buljong og la småkoke i 15 min.
- Tilsett kokosmelk og chiliringer. Spar litt chili til anrettning.
- Småkok i 5 ekstra min.
- Anrett med chili og koriander.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 494 kcal
Protein 34,1 g
Fett 20,8 g
Karbohydr 44,2 g
Kostfiber 2,5 g
Kostfiber 2,5 g
Kostfiber 13,9g
Kommentarer
Legg inn en kommentar