Karrisuppe med kylling


Du trenger (For 1 person)
  • 2 vårløk
  • 1 kyllingbryst
  • 1 dl kokosmelk light
  • 1/2 grønn chili
  • 1 liten bunt koriander
  • 1 ts ekstra jomfruolivenoje
  • 1 ts karri
  • 1/4 ts gurkemeie
  • havsalt og nykvernet pepper
  • 1 dl grønnsaksbuljong
  • 40 g fullkornris
 Slik gjør man:
  1. Gjør i stand løken. Rør den i olje med karri, gurkemeie og litt salt.
  2. Skjær kylling i terninger og ha i kjelen. Rør godt. Spe med buljong og la småkoke i 15 min.
  3. Tilsett kokosmelk og chiliringer. Spar litt chili til anrettning.
  4. Småkok i 5  ekstra min. 
  5. Anrett med chili og koriander.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          494 kcal
Protein         34,1 g
Fett              20,8 g
Karbohydr    44,2 g
Kostfiber        2,5 g
Kostfiber    13,9g

Kommentarer