Du trenger (For 1 person)
- 50 g svart fullkornsris
- 1 kyllingbryst
- 250 g hvit asparges
- 1 liten bunt kruspersille
- 1/2 lime
- havsalt og nykvernet pepper
- 2 ts ekstra jomfruolivenolje
- 2 ts kaldpresset rapsolje
- Kok risen som anvist på pakken
- Gni kyllingbrystet med olivenolje, salt og pepper. Stek på høy varme i 1 min på hver side, deretter i 7 min på hver side på svakere varme.
- Skrell og kok asparges mør i lettsaltet vann med 1 ts rapsolje i 7 min.
- Hakk persille og bland med risen. Drypp over olivenolje og limesaft.
- Anrett med asparges og kylling.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 497 kcal
Protein 36,7 g
Fett 17,3 g
Karbohydr 51,6 g
Kostfiber 6,1 g
Kostfiber 6,1 g
Kostfiber 13,9g
Kommentarer
Legg inn en kommentar