Kylling med hvit asparges og fullkornris




Du trenger (For 1 person)
  • 50 g svart fullkornsris
  • 1 kyllingbryst
  • 250 g hvit asparges
  • 1 liten bunt kruspersille
  • 1/2 lime
  • havsalt og nykvernet pepper
  • 2 ts ekstra jomfruolivenolje
  • 2 ts kaldpresset rapsolje
Slik gjør man:
  1. Kok risen som anvist på pakken
  2. Gni kyllingbrystet med olivenolje, salt og pepper. Stek på høy varme i 1 min på hver side, deretter i 7 min på hver side på svakere varme.
  3. Skrell og kok asparges mør i lettsaltet vann med 1 ts rapsolje i 7 min.
  4. Hakk persille og bland med risen. Drypp over olivenolje og limesaft. 
  5. Anrett med asparges og kylling.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          497 kcal
Protein         36,7 g
Fett              17,3 g
Karbohydr    51,6 g
Kostfiber       6,1 g
Kostfiber    13,9g

Kommentarer