Du trenger (For 1 person)
- 125 g laksefilet
- 1 lime
- 1 ss soyasaus
- 1 ts akasiehonning
- 1 stor gulrot
- 1 squash
- 200 g spinat
- 100 g sjampinjong
- 2 hvitløksbåter
- 3 cm ingefær
- 1 ts jordnøttolje
- vårlåk
- koriander
Slik gjør man
- Stek laksen i en panne, 5 min på skinnsiden, og 2 min på kjøttsiden.
- Rør sammen limesaft, soyasaus og akasiehonning til saus.
- Skjær gulrot og squash i passe store biter og grovhakk spinat og sjampinjong.
- Finhakk hvitløk og ingefær.
- Fres alle grønsaker i en panne med jordnøttolje.
- Anrett fisken på grønnsakene og hell sausen over. Garner med koriander og vårløk.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 581 kcal
Protein 41,0 g
Fett 21,0 g
Karbohydr 62,0 g
Kostfiber 7,5 g
Kostfiber 7,5 g
Kostfiber 13,9g
Kommentarer
Legg inn en kommentar