Laks og grønnsaker



Du trenger (For 1 person)
  • 125 g laksefilet
  • 1 lime
  • 1 ss soyasaus
  • 1 ts akasiehonning
  • 1 stor gulrot
  • 1 squash
  • 200 g spinat
  • 100 g sjampinjong
  • 2 hvitløksbåter
  • 3 cm ingefær
  • 1 ts jordnøttolje
  • vårlåk
  • koriander
Slik gjør man
  1. Stek laksen i en panne, 5 min på skinnsiden, og 2 min på kjøttsiden.
  2. Rør sammen limesaft, soyasaus og akasiehonning til saus. 
  3. Skjær gulrot og squash i passe store biter og grovhakk spinat og sjampinjong. 
  4. Finhakk hvitløk og ingefær.
  5. Fres alle grønsaker i en panne med jordnøttolje.
  6. Anrett fisken på grønnsakene og hell sausen over. Garner med koriander og vårløk.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          581 kcal
Protein         41,0 g
Fett              21,0 g
Karbohydr    62,0 g
Kostfiber       7,5 g
Kostfiber    13,9g

Kommentarer