Pasta med tunfisk, kapers og oliven



Du trenger (For 1 person)
  • 100 g grønn paprika
  • 100 g silt tunfisk på boks
  • 25 g svarte oliven
  • 1 ss kapers
  • 45 g fullkornpasta
  • salt og pepper
  • 2 ts jomfruolivenolje
  • 1 fedd hvitløk
  • 1/2 løk
  • 1/4 ts tørkede chiliflak
  • 200 g knuste tomater
  • 1 ts kaldpresset rapsolje
  • 1 kvast bredbladet persille
Slik gjør man:
  1. Skjær løken fint, og fres den i olivenolje. Ha i chili og paprikaterninger. Spe med 1/2 dl vann. Ha i tomater og la sausen småputre på lav varme i 5 min.
  2. Kok pasta og ha i tunfisk, oliven og kapers til slutt. Smak til retten med salt og pepper. 
  3. Vend pasta i sausen sammen med rapsolje og anrett med persille.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          474 kcal
Protein         35,4 g
Fett              14,1 g
Karbohydr    57,4 g
Kostfiber       12,0 g
Kostfiber    13,9g

Kommentarer