Du trenger (For 1 person)
- 100 g grønn paprika
- 100 g silt tunfisk på boks
- 25 g svarte oliven
- 1 ss kapers
- 45 g fullkornpasta
- salt og pepper
- 2 ts jomfruolivenolje
- 1 fedd hvitløk
- 1/2 løk
- 1/4 ts tørkede chiliflak
- 200 g knuste tomater
- 1 ts kaldpresset rapsolje
- 1 kvast bredbladet persille
- Skjær løken fint, og fres den i olivenolje. Ha i chili og paprikaterninger. Spe med 1/2 dl vann. Ha i tomater og la sausen småputre på lav varme i 5 min.
- Kok pasta og ha i tunfisk, oliven og kapers til slutt. Smak til retten med salt og pepper.
- Vend pasta i sausen sammen med rapsolje og anrett med persille.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 474 kcal
Protein 35,4 g
Fett 14,1 g
Karbohydr 57,4 g
Kostfiber 12,0 g
Kostfiber 12,0 g
Kostfiber 13,9g
Kommentarer
Legg inn en kommentar