Du trenger (For 1 person)
- 300 g persillerot
- 1 liten bukett timian
- 4 skiver lufttørket skinke
- 1/2 sjarlottløk
- 1 ts jomfruolivenolje
- 1/2 liter grønnsaksbuljong
- 1 ss kaldpresset rapsolje
- 1 bunt bredbladet persille
- havsalt og nykvernet pepper
Slik gjør man
- Skjær løken fint og fres den i olivenolje til den er blank og myk.
- Skrell persillerøttene og skjær dem i fine terninger. Vend dem i løken og spe med grønnsaksbuljong.
- Ha i timian og la suppen småputre i 10 min.
- Fjern timian og blend suppen.
- Hakk persillen ultrafint, og rør den medn rapsolje og litt salt og pepper.
- Stek skinken på bakepapir i 200 grader i ca 5 minutter til den er gyllen og sprø.
- Server suppen i varme suppetallerkner med persilleolje og heller skinke på toppen.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 500 kcal
Protein 22,3 g
Fett 25,1 g
Karbohydr 55,2 g
Kostfiber 16,0 g
Kostfiber 16,0 g
Kostfiber 13,9g
Kommentarer
Legg inn en kommentar