Bønnesalat med feta



Du trenger (For 2 personer)
  • 1 rød paprika
  • 1/2 salatagurk
  • 100g cherrytomater
  • 1 rødløk
  • 1 fedd hvitløk
  • 1-2 ts jomfruolivenolje
  • 1 ts epleeddik
  • havsalt og nykvernet pepper
  • klipt purre
  • 200g kokte bønner
  • 60 g feta
Slik gjør man:
  1. Skjær alle grønnsaker i små ternigner og ha i en skål med hakket hvitkløk, olje og eddik.
  2. Tilsett avrente bønner, salte og pepre.
  3. Anrett i dyp tallerken, dryss over purre og fetaost. 
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          510 kcal
Protein           26,0 g
Fett                16,0 g
Karbohydr      74,0 g
Kostfiber         17,0 g er    13,9g

Kommentarer