Du trenger (For 2 personer)
- 1 rød paprika
- 1/2 salatagurk
- 100g cherrytomater
- 1 rødløk
- 1 fedd hvitløk
- 1-2 ts jomfruolivenolje
- 1 ts epleeddik
- havsalt og nykvernet pepper
- klipt purre
- 200g kokte bønner
- 60 g feta
- Skjær alle grønnsaker i små ternigner og ha i en skål med hakket hvitkløk, olje og eddik.
- Tilsett avrente bønner, salte og pepre.
- Anrett i dyp tallerken, dryss over purre og fetaost.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 510 kcal
Protein 26,0 g
Fett 16,0 g
Karbohydr 74,0 g
Kostfiber 17,0 g er 13,9g
Kostfiber 17,0 g er 13,9g
Kommentarer
Legg inn en kommentar