Du trenger (For 2 personer)
- 250 g laksefilet
- 3/4 dl teriyaki saus
- 200 g grønne asparges
- 100 g sukkererter
- 2 stilker bladselleri
- 230 g kokte hvite bønner
- 3/4 dl skyr
- havsalt og nykvernet pepper
- dijonsennep
- 2 ss hakket bredbladet persille
- Ha avrente bønner, skyr og persille i en blender. Smak til med salt, pepper og dijonsennep.
- Del laksen i porsjonstykker. Ha teriyaky saus i en pose og mariner laksestykkene i 4-6 timer i kjøleskapet.
- La laksen renne av og stek i panne i 3-4 minutter
- Skjær asparges og sukkererter i strimler, og gi et oppkok i 30-60 sek i lettsaltet vann.
- Bland med strimlet bladselleri og anrett salaten med laks og bønnedip.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 478 kcal
Protein 43,0 g
Fett 14,0 g
Karbohydr 51,0 g
Kostfiber 13,0 g er 13,9g
Kostfiber 13,0 g er 13,9g
Kommentarer
Legg inn en kommentar