Du trenger (For 2 personer)
- 4 ss rosiner
- 1 dl balsameddik
- 2 små lammemørbrader, 130 g
- 2 ss skyr
- 1 knivsodd gurkemeie
- 1/4 ts garam masala
- 1 ts rapsolje
- 80 g spinat og feltsalat
- 15 g ristede pinjekjerner
- Ha rosiner i eddiken i ett døgn.
- Lag tre snitt i hver lammemørbrad.
- Rør skyr med gurkemeie og garam masala, og smør kjøttet inn med blandingen.
- Stek lammemørbad på middels varme i 3 min på hver side.
- Anrett skivet på salatblandingnen med avrente rosiner og pinjekjerner.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 475 kcal
Protein 25,0 g
Fett 17,0 g
Karbohydr 59,0 g
Kostfiber 6,0 g er 13,9g
Kostfiber 6,0 g er 13,9g
Kommentarer
Legg inn en kommentar