Spinatsalat med lam

Du trenger (For 2 personer)
  • 4 ss rosiner
  • 1 dl balsameddik
  • 2  små lammemørbrader, 130 g
  • 2 ss skyr
  • 1 knivsodd gurkemeie
  • 1/4 ts garam masala
  • 1 ts rapsolje
  • 80 g spinat og feltsalat
  • 15 g ristede pinjekjerner
Slik gjør man:
  1. Ha rosiner i eddiken i ett døgn.
  2. Lag tre snitt i hver lammemørbrad.
  3. Rør skyr med gurkemeie og garam masala, og smør kjøttet inn med blandingen.
  4. Stek lammemørbad på middels varme i 3 min på hver side.
  5. Anrett skivet på salatblandingnen med avrente rosiner og pinjekjerner.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          475 kcal
Protein           25,0 g
Fett                17,0 g
Karbohydr      59,0 g
Kostfiber          6,0 g er    13,9g

Kommentarer