Tunfiskburger



Du trenger (For 1 person)
  • 1/4 ts wasabipulver evt 1 ts finrevet pepperrot
  • 125 g fersk tunfisk
  • 1 fullkornburgerbrød
  • 50 g ruccola
  • 100 g brokkolibuketter
  • 1 ts finrevet ingegær
  • 1/2 ts dijonsennep
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ts jordnøttolje eller rapsolje
  • havsalt og nykvernet pepper
  • 1 ts jomfruolivenolje
  • 1 sjarlottløk
  • 1 ts hvitvinseddik
  • 1 ss majones
  • noen dråper rapsolje
Slik gjør man:
  1. Hakk tunfisken fint med kniv eller ha i en kjøkkenmaskin, og bland kjøttet med wasabipulver, ingefær, sennep, presset hvitløk, jordnøttolje.
  2. Del opp brokkolibuketter og stek i olje.
  3. Legg skivede sjarlottlørskiver og drypp over hvitvinseddig.
  4. Stek burger og anrett med burgerbrød, majones, ruccola, løk og stekt brokkoli.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          489 kcal
Protein         45,3 g
Fett              17,5 g
Karbohydr    42,3 g
Kostfiber        9,4 g
Kostfiber    13,9g

Kommentarer