Kylling med reddiker, vårløk og blomkål



Du trenger (For 1 personer)
  • 200 g grønn asparges
  • 2 hvite asparges
  • 50 g reker
  • 1 liten bunt dill
  • havsalt og nykvernet pepper
  • kaldpresset rapsolje
  • 2 dl ekstralett melk

Slik gjør man:
  1. Legg kyllinglåret i en ildfast form, salte lett og sett i ovnen på 190 grader i 45 min. Sett opp varmen på slutten, slik at skinnet blir sprøtt.
  2. Gjør i stand grønnsaker. Del gulrøtter og rødløk på langs. Kok opp vann i en kjele og dryss salt og et par dråper rapsolje. Kok i 6 min, tilsett så blomkål, rødløk, vårløk, reddikker og erter helt til slutt. Erter og reddik trenger kun 1 min.
  3. Anrett grønnsaker med kylling over.

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          342 kcal
Protein          30,3 g
Fett               14,4 g
Karbohydr     27,7 g
Kostfiber         9,1 g

Kommentarer