Du trenger (For 1 personer)
- 200 g grønn asparges
- 2 hvite asparges
- 50 g reker
- 1 liten bunt dill
- havsalt og nykvernet pepper
- kaldpresset rapsolje
- 2 dl ekstralett melk
Slik gjør man:
- Legg kyllinglåret i en ildfast form, salte lett og sett i ovnen på 190 grader i 45 min. Sett opp varmen på slutten, slik at skinnet blir sprøtt.
- Gjør i stand grønnsaker. Del gulrøtter og rødløk på langs. Kok opp vann i en kjele og dryss salt og et par dråper rapsolje. Kok i 6 min, tilsett så blomkål, rødløk, vårløk, reddikker og erter helt til slutt. Erter og reddik trenger kun 1 min.
- Anrett grønnsaker med kylling over.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 342 kcal
Protein 30,3 g
Fett 14,4 g
Karbohydr 27,7 g
Kostfiber 9,1 g
Kostfiber 9,1 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar