Aspargessuppe med reker og dill




Du trenger (For 1 personer)
  • 200 g grønn asparges
  • 2 hvite asparges
  • 50 g reker
  • 1 liten bunt dill
  • havsalt og nykvernet pepper
  • kaldpresset rapsolje
  • 2 dl ekstralett melk

Slik gjør man:
  1. Skrell den hvite aspargesen og knekk av roten. Kok i ca 5 min.
  2. Skjær den grønne aspargesen grovt og legg i kokvannet de siste 2 minutter.
  3. Ta ut tre grønne hoder og to hvite hoder.
  4. Bland resten i en blender med melk og litt vann. Smak til med salt og pepper.
  5. Anrett suppen med aspargeshoder, reker og klippet dill.

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          320 kcal
Protein          21,8 g
Fett               16,6 g
Karbohydr     24,3 g
Kostfiber         5,6 g

Kommentarer