Du trenger (For 1 personer)
- 200 g grønn asparges
- 2 hvite asparges
- 50 g reker
- 1 liten bunt dill
- havsalt og nykvernet pepper
- kaldpresset rapsolje
- 2 dl ekstralett melk
Slik gjør man:
- Skrell den hvite aspargesen og knekk av roten. Kok i ca 5 min.
- Skjær den grønne aspargesen grovt og legg i kokvannet de siste 2 minutter.
- Ta ut tre grønne hoder og to hvite hoder.
- Bland resten i en blender med melk og litt vann. Smak til med salt og pepper.
- Anrett suppen med aspargeshoder, reker og klippet dill.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 320 kcal
Protein 21,8 g
Fett 16,6 g
Karbohydr 24,3 g
Kostfiber 5,6 g
Kostfiber 5,6 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar