Frittata med grønn asparges, gressløk og parmesan



Du trenger (For 1 personer)
  • 4 grønne asparges
  • 2 håndfuller salatblader
  • 1 liten bunt gressløk
  • kaldpresset rapsolje
  • havsalt og nykvernet pepper
  • 2 egg
  • 1 ts jomfruolivenolje
  • 3 ss finrevet parmesan
Slik gjør man:
  1. Kok asparges rask i kokende vann i 1 min. Hell av vannet og legg på et papir.
  2. Pisk eggene med gaffel, salte og pepre.
  3. Stek asparges i olje i en panne. Hell over eggeblandingen.
  4. Stek ferdig på en side og snu.
  5. Skyll salat og gressløk. 
  6. Anrett salat  med frittata og parmesan og gressløk.

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          364 kcal
Protein          22,1 g
Fett               23,1 g
Karbohydr     12,1 g
Kostfiber         4,1 g

Kommentarer