Du trenger (For 1 personer)
- 4 grønne asparges
- 2 håndfuller salatblader
- 1 liten bunt gressløk
- kaldpresset rapsolje
- havsalt og nykvernet pepper
- 2 egg
- 1 ts jomfruolivenolje
- 3 ss finrevet parmesan
- Kok asparges rask i kokende vann i 1 min. Hell av vannet og legg på et papir.
- Pisk eggene med gaffel, salte og pepre.
- Stek asparges i olje i en panne. Hell over eggeblandingen.
- Stek ferdig på en side og snu.
- Skyll salat og gressløk.
- Anrett salat med frittata og parmesan og gressløk.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 364 kcal
Protein 22,1 g
Fett 23,1 g
Karbohydr 12,1 g
Kostfiber 4,1 g
Kostfiber 4,1 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar