Kjøttboller med tomatsaus og basilikum



Du trenger (For 1 personer)
  • 1 håndfull basilikumblader
  • 150 g karbonadedeig
  • 100 g spisskål, finsnittet
  • 1 ss havregryn
  • 1 ss revet parmesan
  • 1 fedd hvitløk
  • havsalt og nykvernet pepper
  • 2 dl hakkede tomater
  • 1 ss tomatpuré
  • 1 ss jomfruolivenolje
  • 1/4 tørkede chiliflak
Slik gjør man:
  1. Rør kjøttet med havregryn, finrevet hvitlløk, parmesan, salt og pepper. Form kjøttbollene, og legg dem på en stekeplate med bakepapir.
  2. Stek på 200 grader i 15-20 minutter.
  3. Varm opp tomater med olivenolje, tomatpure, chili og 4 basilikumblader. Smak til med salt og pepper.
  4. Anrett spisskål med kjøttboller, tomatsaus og friske basilikumblader.

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          472 kcal
Protein          43,2 g
Fett               23,1 g
Karbohydr     27,4 g
Kostfiber         6,4 g

Kommentarer