Du trenger (For 1 personer)
- 1 håndfull basilikumblader
- 150 g karbonadedeig
- 100 g spisskål, finsnittet
- 1 ss havregryn
- 1 ss revet parmesan
- 1 fedd hvitløk
- havsalt og nykvernet pepper
- 2 dl hakkede tomater
- 1 ss tomatpuré
- 1 ss jomfruolivenolje
- 1/4 tørkede chiliflak
- Rør kjøttet med havregryn, finrevet hvitlløk, parmesan, salt og pepper. Form kjøttbollene, og legg dem på en stekeplate med bakepapir.
- Stek på 200 grader i 15-20 minutter.
- Varm opp tomater med olivenolje, tomatpure, chili og 4 basilikumblader. Smak til med salt og pepper.
- Anrett spisskål med kjøttboller, tomatsaus og friske basilikumblader.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 472 kcal
Protein 43,2 g
Fett 23,1 g
Karbohydr 27,4 g
Kostfiber 6,4 g
Kostfiber 6,4 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar