Tomatsalat med laks og pesto




Du trenger (For 1 personer)
  • 1 håndfull basilikumblader
  • 250 g  tomater: Cherry eller cocktail
  • 125 g laks
  • 1 liten håndfull dill
  • 1 ss basilikumpesto
  • 1 sjarlottløk
  • jomfruolivenolje
  • havsalt og nykvernet pepper
  • 1 lime
  PESTO

Slik gjør man:
  1. Del tomatene i to eller fire, skjær løken i fine skiver. Ha over litt peste.
  2. Stek laksen gyllen på begge sider, 3-4 min på hver side. Salte og pepre. 
  3. Skjær dill og lime i tynne skiver.
  4. Anrett fisken med dill, lime og tomatsalaten.

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          256 kcal
Protein          14,2 g
Fett               14,2 g
Karbohydr     17,8 g
Kostfiber         2,9 g

Kommentarer