Du trenger (For 1 personer)
- 1 kyllingfilet
- 5 blader hjertesalat
- a ansjosfilet
- havsalt og nykvernet pepper
- 1 ts jomfruolivenolje
- 1 fedd hvitløk
- 3/4 dl skyr
- sitronsat
- 1 ss finrevet parmesan
- 6 x revet parmesan
Slik gjør man:
- Kok kylling i lettsaltet vann i 20 min. Avkjl og riv i små biter.
- Skyll og tørk salaten grundig.
- Finhakk ansjosfileten. Rør skyr med ansjos og finrevet parmesan. Smak til med salt, pepper, finrevet hvitløk og sitronsaft.
- Skjær salaten i remser og vend i dressingen.
- Anrett salaten med kylling, høvlet parmesan og pepperdryss.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 421 kcal
Protein 45,1 g
Fett 17,7 g
Karbohydr 21,8 g
Kostfiber 2,6 g
Kostfiber 2,6 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar