Cæsarsalat med parmesan og kylling



Du trenger (For 1 personer)
  • 1 kyllingfilet
  • 5 blader hjertesalat
  • a ansjosfilet
  • havsalt og nykvernet pepper
  • 1 ts jomfruolivenolje
  • 1 fedd hvitløk
  • 3/4 dl skyr
  • sitronsat
  • 1 ss finrevet parmesan
  • 6 x revet parmesan

Slik gjør man:
  1. Kok kylling i lettsaltet vann i 20 min. Avkjl og riv i små biter.
  2. Skyll og tørk salaten grundig.
  3. Finhakk ansjosfileten. Rør skyr med ansjos og finrevet parmesan. Smak til  med salt, pepper, finrevet hvitløk og sitronsaft.
  4. Skjær salaten i remser og vend i dressingen.
  5. Anrett salaten med kylling, høvlet parmesan og pepperdryss.

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          421 kcal
Protein          45,1 g
Fett               17,7 g
Karbohydr     21,8 g
Kostfiber         2,6 g

Kommentarer