Kyllingsalat med parmesan og hvitløkschips



Du trenger (For 1 personer)
  • 150 g kyllingfilet
  • 50 g blandet salat, hjertesalat og radicchio
  • 1/2 purre
  • 1 stengel stanselleri
  • 3 fedd hvitløk
  • 1 vårløk
  • jomfruolivenolje
  • sitron
  • 5 x revet parmesan

Slik gjør man:
  1. Kok kylling i lettsaltet vann i 20 min.
  2. Skrell hvitløksfeddene og skjær i tynne skiver. Stek i olje og legg på et kjøkkenpapir. Dryss litt salt over.
  3. Anrett salaten,  og rive kyllingkjøttet og legg dette på salaten.
  4. Del purre på langs. Skjær purre og stangselleri i tynne tynne skiver. Del vårløken på langs. Anrett alt på salaten. 
  5. Drypp over litt olivenolje og sitron over salaten og annrett til slutt med parmesan og hvitløkschips.

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          447 kcal
Protein          46,1 g
Fett               21,2 g
Karbohydr     21,4 g
Kostfiber         6,1 g

Kommentarer