Du trenger (For 1 personer)
- 150 g kyllingfilet
- 50 g blandet salat, hjertesalat og radicchio
- 1/2 purre
- 1 stengel stanselleri
- 3 fedd hvitløk
- 1 vårløk
- jomfruolivenolje
- sitron
- 5 x revet parmesan
Slik gjør man:
- Kok kylling i lettsaltet vann i 20 min.
- Skrell hvitløksfeddene og skjær i tynne skiver. Stek i olje og legg på et kjøkkenpapir. Dryss litt salt over.
- Anrett salaten, og rive kyllingkjøttet og legg dette på salaten.
- Del purre på langs. Skjær purre og stangselleri i tynne tynne skiver. Del vårløken på langs. Anrett alt på salaten.
- Drypp over litt olivenolje og sitron over salaten og annrett til slutt med parmesan og hvitløkschips.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 447 kcal
Protein 46,1 g
Fett 21,2 g
Karbohydr 21,4 g
Kostfiber 6,1 g
Kostfiber 6,1 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar