Du trenger (For 1 personer)
- 1 rødbete
- 125 g torskefilet
- 250 g brokkoli
- 75 g reker
- 2 ts rapsolje
- 1/2 ts jomfruolivenolje
- havsalt og nykvernet pepper
- 1 lime
Slik gjør man:
- Skrell rødbeter og snitt fint i skiver. Legg på bakepapir og dryss over salt og rapsolje. Stek i 200 grader i 20 min.
- Pakk torsken inn i husholdningsfilm og posjer i en kjele i 10 min rett under kokepunktet.
- Del brokkolien i små buketter og stek i olje.
- Anrett brokkoli med torsk, reker, salt og pepper og lime. Ha over rødbetchips og litt olivenolje over fisken.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 455 kcal
Protein 56,4 g
Fett 13,7 g
Karbohydr 32,1 g
Kostfiber 11,1 g
Kostfiber 11,1 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar