Posjert torsk med reker, brokkoli og rødbetechips



Du trenger (For 1 personer)
  • 1 rødbete
  • 125 g torskefilet
  • 250 g brokkoli
  • 75 g reker
  • 2 ts rapsolje
  • 1/2 ts jomfruolivenolje
  • havsalt og nykvernet pepper
  • 1 lime

Slik gjør man:
  1. Skrell rødbeter og snitt fint i skiver. Legg på bakepapir og dryss over salt og rapsolje. Stek i 200 grader i 20 min.
  2. Pakk torsken inn i husholdningsfilm og posjer i en kjele i 10 min rett under kokepunktet.
  3. Del brokkolien i små buketter og stek i olje.
  4. Anrett brokkoli med torsk, reker, salt og pepper og lime. Ha over rødbetchips og litt olivenolje over fisken.

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          455 kcal
Protein          56,4 g
Fett               13,7 g
Karbohydr     32,1 g
Kostfiber        11,1 g

Kommentarer