Reker med eggerøre, dill og grønn asparges



Du trenger (For 1 personer)
  • 6 grønne asparges
  • 100 g reker
  • 1 liten bunt dill
  • 2 egg
  • 1 ts jomfruolivenolje
  • havsalt og nykvernet pepper
  • kaldpresset rapsolje
  • 1 sitron

Slik gjør man:
  1. Knekk asparges, legg ien kjele og salte lett. Ha over noen dråper rapsolje og hell kokende vann over. Kok opp, og ta opp aspargesen. 
  2. Pisk eggene med en gaffel og tilsett en klype salt. Stek eggerøren i litt olje.
  3. Anrett eggerøre med nykvernet pepper, reker, asparges, dill og sitron.

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          391 kcal
Protein          35,3 g
Fett               19,3 g
Karbohydr     21,8 g
Kostfiber         4,7 g

Kommentarer