Du trenger (For 1 personer)
- 6 grønne asparges
- 100 g reker
- 1 liten bunt dill
- 2 egg
- 1 ts jomfruolivenolje
- havsalt og nykvernet pepper
- kaldpresset rapsolje
- 1 sitron
Slik gjør man:
- Knekk asparges, legg ien kjele og salte lett. Ha over noen dråper rapsolje og hell kokende vann over. Kok opp, og ta opp aspargesen.
- Pisk eggene med en gaffel og tilsett en klype salt. Stek eggerøren i litt olje.
- Anrett eggerøre med nykvernet pepper, reker, asparges, dill og sitron.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 391 kcal
Protein 35,3 g
Fett 19,3 g
Karbohydr 21,8 g
Kostfiber 4,7 g
Kostfiber 4,7 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar