Du trenger (For 1 personer)
- 50 g jordbær
- 100 g brokkoli
- 3 tynne skiver kalvekjøtt ca 50 g
- 30 g mozzarella
- 75 g små ferskpoteter
- kaldpresset rapsolje
- 1 ts jomfruoliven olje
- 1 ts smør
- havsalt og nykvernet pepper
Slik gjør man:
- Skrubb poteteene og del dem i to. Legg dem i en plast pose, og vend dem i 1 ts rapsolje, salt og pepper. Legg dem i en ildfast form og stek på 200 grader i 20-30 minutter.
- Skjær brokkolien grovt og legg den i en kjele. Salte og drypp litt rapsolje over. Hell over kokende vann, legg på lokk, og la det stå i 5 minutter. Hell ut vanne.
- Skyll jordbærene og del dem i 2 eller 4.
- Bank kjøttet flatt, legg å mozzarella og rull kjøttet rundt. Stek kjøttet i olivenolje og smør på alle sider, totalt ca i 10 minutter. Først på høy varme så på middels. Salte og pepre underveis.
- Anrett kjøttet med poteter, brokkoli og jordbær.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 258 kcal
Protein 21,4 g
Fett 9,8 g
Karbohydr 23,5 g
Kostfiber 4,9 g
Kostfiber 4,9 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar