Du trenger (For 1 personer)
- 75 g jordvbær
- 150 g kyllingfilet
- 100 g grønne bønner
- 50 g hjertesalat
- 1 liten håndfull basilikumblader
- 1 ss pinjekjerner
- 1 ts jomfruolivenolje
- 1 ts smør
- kaldpresset rapsolje
- havsalt og nykvernet pepper
- 1 dl kaldpresset rapsolje
- 2ss sitronsaft
- 1 ts akasiehonning
- 1 ts dijonsennep
- Skyll og kutt jordbærene i 2 eller 4.
- Rist pinjekjernene i tørr panne.
- Skjær kyllingfileten i terninger og stek i olivenolje og smør, salte og pepre.
- Gjør i stand bønnene og kok dem i lettsaltet vann med en dråpe rapsolje i 2 minutter. Hell ut vannet med en gang, avkjøl bønnene og del dem på langs.
- Skyll og slyng salaten tørr.
- Anrett salat med bønner, kylling, jordbær, basilikum og pinjekjerner.
- Pisk dressingn og drypp 1 ss over salaten
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 259 kcal
Protein 19,7 g
Fett 12,6 g
Karbohydr 19,7 g
Kostfiber 4,5 g
Kostfiber 4,5 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar