Du trenger (For 1 personer)
- 1 rødbete
- 100 g sellerirot
- 150 g brokkoli
- 1/4 syrlig eple
- kaldpreset rapsolje
- havsalt og nykvernet pepper
- 1/2 løk
- 1 ts jomfruolivenolje
- 1/2 liter grønnsaksbuljong
- sitronsaft
- 1 kvast bredbladet persille
Slik gjør man:
- Skrell og snitt rødløken i tynne skiver. Legg på en stekeplate med bakepapir, og pensle med rapsolje og dryss over salt. Stek i ovnen på 200 grader i ca 10 minutter. Slå av ovnen og la ligge i ovnen med døren på gløtt. Legg så over på et kjøkken papir
- Skjær løken i terninger , varm olje i en kjeld og stek løken til den er myk og blank.
- Skjær sellerirot i terninger og tilsett i løkblandingen. Vend godt.
- Skjær brokkoli grovt og ha i kjelen.
- Spe på med grønnsaksbuljong og la putre i 10 minutter.
- Blend sammen suppen og smak til med salt og pepper.
- Skjær halve eplet i ternninger og drypp sitron over.
- Skjær persillen grovt.
- Anrett suppen med eple, persille og rødbetchips.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 228 kcal
Protein 13,8 g
Fett 19,1 g
Karbohydr 36,3 g
Kostfiber 12,3 g
Kostfiber 12,3 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar