Du trenger (For 1 personer)
- 1 kylling filet
- 1/2 blomkål
- 1/2 dl kokosmelk
- 1/2 dl couscous
- Havsalt og nykvernet pepper
- 2 fedd hvitløk
- 1 ts jomfruolivenolje
- 1/4 ts tørkede chiliflak
- 2 dl grønnsaksbuljong
- 1ts finrevet ingefær
- 5 g cashewnøtter
- 1 stilk bredbladet persille
Slik gjør man:
- Kok couscous i lettsaltet vann.
- Snitt hvitløken i ultratynne skiver og stek gyldne i 1 ts olivenolje. Tilsett chilien. Hell så på en tallerkn.
- Skjær kylling i munnfullstore biter og stek i pannen til de er gyldne i 1 ts olivenolje, og salte og pepre. Tilsett chili, hvitløk, spe med buljong og ha i ingefær. La putre i 5 min.
- Skjær brokkoli i små buketter og ha i pannen, vend godt og ha i kokosmelk. La småkoke i 3 min og smak til med salt og pepper.
- Rist nøttene i en tørr panne.
- Skjær persillen grovt og anrett couscous med kyllling nøtter og persille.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 523 kcal
Protein 36,8 g
Fett 23,5 g
Karbohydr 45,2 g
Kostfiber 7,8 g
Kostfiber 7,8 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar