Kylling med blomkål i kokossaus og couscous



Du trenger (For 1 personer)
  • 1 kylling filet
  • 1/2 blomkål
  • 1/2 dl kokosmelk
  • 1/2 dl couscous
  • Havsalt og nykvernet pepper
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 ts jomfruolivenolje
  • 1/4 ts tørkede chiliflak
  • 2 dl grønnsaksbuljong
  • 1ts finrevet ingefær
  • 5 g cashewnøtter
  • 1 stilk bredbladet persille

Slik gjør man:
  1. Kok couscous i lettsaltet vann.
  2. Snitt hvitløken i ultratynne skiver og stek gyldne i 1 ts olivenolje. Tilsett chilien. Hell så på en tallerkn.
  3. Skjær kylling i munnfullstore biter og stek i pannen til de er gyldne i 1 ts olivenolje, og salte og pepre. Tilsett chili, hvitløk, spe med buljong og ha i ingefær. La putre i 5 min.
  4. Skjær brokkoli i små buketter og ha i pannen, vend godt og ha i kokosmelk. La småkoke i 3 min og smak til med salt og pepper. 
  5. Rist nøttene i en tørr panne.
  6. Skjær persillen grovt og anrett couscous med kyllling nøtter og persille.

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          523 kcal
Protein         36,8 g
Fett              23,5 g
Karbohydr    45,2 g
Kostfiber        7,8 g

Kommentarer